Biologische Courgette Zaden Black Beauty

B1352
2,99 incl btw

Omschrijving

In dit zakje met biologische Courgette zaden'Black Beauty' kweekt u heerlijke courgette's die eigenlijk wel goed... Lees meer

In dit zakje met biologische Courgette zaden'Black Beauty' kweekt u heerlijke courgette's die eigenlijk wel goed groeien op iedere bemeste grond. Pluk de courgette's als ze rond de 15 á 20cm lang zijn. 

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
De Bolster
Zaden:
±15

Zaai instructies

  • Voorzaaien in de kas vanaf april
  • Zaaien in de volle grond vanaf mei.

Uitplanten kan zodra er drie blaadjes zich hebben ontwikkeld. De planten groeien op iedere goed bemeste grond en staan het liefst uit de wind. Na het voorzaaien de grond niet te nat maken. De planten zijn niet bestand tegen nachtvorst.