Biologische Flespompoen Butternut

B1685
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met deze Biologische Fles pompoenzaden 'Butternut' van de Bolster kweekt u een traditioneel, rankend ras dat... Lees meer

Met deze Biologische Fles pompoenzaden 'Butternut' van de Bolster kweekt u een traditioneel, rankend ras dat crèmekleurige vruchten geeft. De vruchten hebben een kleine zaadholte, zachte smaak en zijn matig houdbaar.

1 zakje is voldoende voor 10m2 en bevat 15 zaden. De pompoen groeit het beste in de zon.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
De Bolster
Zaden:
±15

Zaai instructies

Voorzaaien in laatste 2 weken van april en eerste 2 weken van mei (tijdens de kieming niet te nat maken). Planten kan vanaf begin mei tot halverwege mei (1 plant per m2). Zo heeft de plant voldoende tijd om de vruchten af te laten rijpen; eerder voorzaaien heeft dus de voorkeur boven wat later voorzaaien. Oogst: voor de vorst als het blad verdord is. Te gebruiken in soepen en pasteien. Droog bewaren bij 10 tot 15 graden.