Biologische Vleestomaten Zaden Marmande

B1950
2,99 incl btw
+

Omschrijving

Uit dit zakje biologische vleestomaten zaden kweekt u de soort Marmande. De Marmande kenmerkt zich door heerlijke... Lees meer

Uit dit zakje biologische vleestomaten zaden kweekt u de soort Marmande. De Marmande kenmerkt zich door heerlijke tomaten met een veel hoger suikergehalte dan gewone ronde tomaten. Ze zijn daardoor veel smakelijker. Het is een lekkere vleestomaat voor in rauwkostschotels, maar ook zeer geschikt voor soepen. Marmande tomatenzaden kunnen zowel op de koude grond als onder glas geteeld worden. Het gewicht van de tomaten kan sterk varieeren van 120 tot 150 gram.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

 

Biologisch:
Inhoud:
0.3gram
Merk:
De Bolster
Zaden:
±75

Zaai instructies

Vanaf eind februari in een zaaibakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na verspenen, in een kasje of in potten uitplanten. Tomaten kunnen ook buiten worden geplant mits op een beschutte, zonnige plek! Regelmatig zijscheuten verwijderen!