Biologische Tomaat 'Bolstar Gimli F1'

B1942
4,79 incl btw
+

Omschrijving

Met deze Tomaat zaden 'Bolstar Gimli F1' van de Bolster kweekt u glimmende rode vruchten met een frisse smaak. De... Lees meer

Met deze Tomaat zaden 'Bolstar Gimli F1' van de Bolster kweekt u glimmende rode vruchten met een frisse smaak. De vruchten van 70-80 gram zijn vroeg rijp, zitten keurig op de tros en zijn uitstekend houdbaar. 'Bolstar Gimli F1' is speciaal ontwikkeld voor de biologische teelt. Vruchtzetting is ook goed zonder het gebruik van hommels. 'Bolstar Gimli' is relatief vroeg, zeer groeikrachtig en heeft een hoge productie met wel 10-12 vruchten per tros. Perfect voor de biologische teelt.

Hybride zaden voor professionele teelt

Dit hybride ras is ontwikkeld voor de professionele teelt, waardoor het ras uniformer, productiever en weerbaarder is vergeleken met zaadvaste tomaten rassen in ons assortiment.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Merk:
De Bolster
Zaden:
±10

Zaai instructies

Kasteelt: voorzaaien in maart-april. Uitplanten na de tweede helft van april. Oogstperiode is van juli tot oktober.
Buitenteelt (vollegrond): voorzaaien in april en uitplanten in mei (na ijsheiligen) op een beschutte, zonnige plaats. Oogsten kan je in augustus-september.