Komt het voorjaar er aan? Bent u er klaar voor?

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Storm Louis is voorbij gekomen en volgens ons is de schade redelijk beperkt gebleven. De komende paar dagen worden er nog een paar buitjes verwacht, maar daarna..... lijkt het er op dat we in rustiger vaarwater terecht zullen komen. De wind zal minder worden en de zon zal zich vaker laten zien. (lees meer drogere dagen dan regendagen). 

Als we naar de 14-daagse voorspellingen kijken (zie ook onderin), lijkt het er ook op dat er zon aan het einde van de tunnel komt. Het zou mooi zijn als dit een voorbode is voor het voorjaar!

Voorzaaien in Februari

We zien op vele foto's al dat er alweer volop gezaaid wordt. Het enthousiasme is bij vele te zien! Erg leuk om te zien dat ook dát alweer ruikt naar het voorjaar.

We zien zelfs al:

Zaaien in Maart

De soorten die je in maart kunt voorzaaien zijn er natuurlijk alweer een stuk meer! Het is dan natuurlijk ook belangrijk dat u de zaden heeft van de soorten groentes die u het komende jaar wilt zaaien. 

Laten wij de zaden nou hebben? ;-)  

Om direct naar de site te gaan:  www.dutchgardenseeds.com

Bloemetjes kopen bij het tuincentrum duurkoop?

U kent het wel, het voorjaar begint en u wilt bij de eerste steek van de zon dat uw tuin er gelijk spik en span bij staat. Het enige vervelende is dat dit vaak veel geld kost en binnen een paar weken is vaak alles alweer dood. De reden dat dit gebeurd is omdat de planten in de kas (warm) zijn gekweekt. De nacht temperatuur is vaak nog veel te laag waardoor de plantjes een knauw krijgen. 

Een veel goedkoper alternatief zijn de bloemenzaden. Dan kun je zelf de bloemetjes kweken tegen veel lagere kosten. U zult vervolgens zien dat u nog trotser op uw tuin bent dan dat u al was.

Wij hebben 250 bloemzaden soorten op voorraad, incl. een 16-tal biologische bloemzaden. Check snel of er ook iets voor u tussen zit:

Bloemzaden bestellen 

Bologische Zaden Assortiment

Voor diegene die het nog niet wisten; het biologische zaden assortiment bestaat inmiddels uit méér dan 175 verschillende soorten biologische zaden!! Waaronder ook 16 biologische bloemenzaden.

Het doel is om dit aantal de komende jaren verder uit te breiden naar minimaal 200 soorten!!

Direct kijken in de website bij de:  Biologische Zaden