Biologische Daikonkers Knip & Eet

084054
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met dit biologische kiemzaad of spruitgroente zaad kweekt u biologische Daikonkers dat ook wel betekent staat als... Lees meer

Met dit biologische kiemzaad of spruitgroente zaad kweekt u biologische Daikonkers dat ook wel betekent staat als radijskers of radijsachtige en wordt speciaal gekweekt voor de produktie van groentekiemen.

De jonge spruiten zitten boordevol vitaminen A, B1, B2, C alsmede mineralen, waaronder kalk. De jonge scheuten hebben een heel frisse, enigszins pikante smaak. Ideaal bij kaasgerechten, salades, omeletten, sushi en gazpacho. Probeer ze ook eens bij verse geitenkaas of voor garnering bij de heerlijke hollandse haring! 

Met 5 dagen zijn de zaden klaar om als spruitgroente gegeten te worden!

Biologisch:
Inhoud:
30gram
Merk:
Buzzy Seeds

Zaai instructies

Strooi de zaden in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22°C ). Ververs iedere dag het water. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer 7 dagen in de koelkast bewaard blijven.