Biologische Gele Courgette 'Ola Gabriella F1'

B1355
2,99 incl btw
+

Omschrijving

Met deze biologische gele courgette zaden van het ras 'Ola Gabriella F1' kweekt u een zeer productieve gele courgette... Lees meer

Met deze biologische gele courgette zaden van het ras 'Ola Gabriella F1' kweekt u een zeer productieve gele courgette met een milde, zoete smaak.

Door parthenocarpie worden er al vroeg in het seizoen, zonder de aanwezigheid van mannelijke bloemen, vruchten gezet. Doordat de vruchtontwikkeling gestaag verloopt, kunnen de courgettes gerust een dagje langer aan de plant blijven zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit. Dit biedt u meer flexibiliteit in uw oogst. De vruchten, die het beste geoogst kunnen worden met een lengte van 20-25 cm, hebben een fijne textuur en een milde, zoete smaak.

• Vroege vruchtzetting
• Zeer productief
• Flexibiliteit in oogst
• Planttype: Bush
• 10.000-12.000 planten /ha

Dit hybride ras is ontwikkeld voor de professionele bio-teelt.

Biologisch:
Merk:
De Bolster
Zaden:
±10

Zaai instructies

Voorzaaien kan voor teelt in een kas al in april. Voor een teelt in de vollegrond kan er voorgezaaid worden in mei. Uitplanten kan zodra er drie blaadjes zich hebben ontwikkeld. De planten groeien op iedere goed bemeste grond en staan het liefst uit de wind. Na het voorzaaien de grond niet te nat maken. De planten zijn niet bestand tegen nachtvorst.