Biologische Rucolakers Knip & Eet

084058
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met deze biologische knip en eet spruitgroente zaden van buzzy seeds kweekt u heerlijke rucolakers. De jonge blaadjes... Lees meer

Met deze biologische knip en eet spruitgroente zaden van buzzy seeds kweekt u heerlijke rucolakers. De jonge blaadjes van de rucolakers hebben een heerlijke nootachtige smaak.

Deze spruitgroente is uitstekend te combineren met rauwe ham, romige kaas, gerookte zalm en in salades. Ook als garnering bij vlees en pastaschotels. Rucolakers is ijzerrijk en bevat vitaminen A en C.

Biologisch:
Inhoud:
30gram
Merk:
Buzzy Seeds

Zaai instructies

Strooi de zaden in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22°C ). Ververs iedere dag het water. Na 6 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer 7 dagen in de koelkast bewaard blijven.