Biologische Schorseneer VRN-Enorma

B1770
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met de Biologische Schorseneer zaden ‘VRN-Enorma’ van de Bolster kweekt u een lange wortel met een donkerbruine schil.... Lees meer

Met de Biologische Schorseneer zaden ‘VRN-Enorma’ van de Bolster kweekt u een lange wortel met een donkerbruine schil. Verbouw op een diep losgemaakte, homogene grond. Schorseneren kun je beter niet verplanten. Schil verwijderen met dunschiller of schrappen na kort koken.

De standplaats is het beste: Zon - Half Schaduw

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

 

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
De Bolster
Zaden:
±240

Zaai instructies

Zaaien van half april tot half mei op een rijafstand van 25 cm, eerder zaaien geeft schieters. Uitdunnen in de rij op 10 cm, niet verplanten. De oogst is tijdens de herfst en winter, winterhard. Niet bemesten.