Biologische Taugé Knip & Eet

084060
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Biologische Spruitgroente zaden Taugé is zeker de meest bekende spruitgroente of kiemgroente onder de Groentespruiten.... Lees meer

Biologische Spruitgroente zaden Taugé is zeker de meest bekende spruitgroente of kiemgroente onder de Groentespruiten. Ze wordt al sinds mensenheugenis in de Chinese keuken gebruikt en niet in de laatste plaats om haar rijkdom aan vitaminen.

Taugé is lekker fris en knapperig, smaakt voortreffelijk in roerbakschotels maar verdient zeker ook een plaats in salades en zelfs in soepen.

Na 5 dagen kan men de kiemspruiten van de Taugé zaden al eten.

Biologisch:
Inhoud:
30gram
Merk:
Buzzy Seeds

Zaai instructies

Strooi de zaden in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22°C ). Ververs iedere dag het water. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer 7 dagen in de koelkast bewaard blijven.