Biologische Tijm Duitse Winter

B3270
2,69 (incl btw)

Omschrijving

Met deze biologische Tijm zaden ‘Duitse Winter’ kweekt u een meerjarige keukenkruid. Je kunt de blaadjes en... Lees meer

Met deze biologische Tijm zaden ‘Duitse Winter’ kweekt u een meerjarige keukenkruid. Je kunt de blaadjes en stengeltoppen zowel vers als gedroogd gebruiken. Als de plant uitgebloeid is, kunt je deze afsnijden, zodat er weer nieuwe uitlopers ontstaan om krachtig te zijn tijdens de wintermaanden.

Eet tip: Tijm wordt veelvuldig in pastagerechten gebruikt.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Merk:
De Bolster

Zaai instructies

In maart of april zaaien en in mei uitplanten. Eén zakje is voor circa 30m2, en de plantafstand bedraagt 25x25 cm.