Biologische Tomaten Roma

92852
2,29 incl btw
+

Omschrijving

Met deze Biologische Tomatenzaden Roma kweekt u een heerlijke pruimtomaat of pomodori tomaat.  Pomodori betekent... Lees meer

Met deze Biologische Tomatenzaden Roma kweekt u een heerlijke pruimtomaat of pomodori tomaat. Pomodori betekent letterlijk ‘gouden appels’. Een bijzondere naam dus, evenals de langwerpige vorm, het stevige vruchtvlees en de kleur van dit tomatenras. Romatomaten zijn van binnen altijd donkerder van kleur dan aan de buitenkant. Romatomaten hebben een volle smaak en zijn heerlijk als basis in tomatensoep en pastasauzen. Door de stevigheid kun je ze ook langer bewaren dan de meeste tomaten. 

Biologische tomaten zaden hebben het EKO keurmerk

Onze Biologische tomaten moestuinzaden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de biologische zaden is onze leverancier Skal gecertificeerd, onder registratie-nummer 014218.

Biologisch:
Inhoud:
0,25gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±100

Zaai instructies

Eind februari in een zaaibakje zaaien bij 20°C, of later buiten onder glas. Na het verspenen, in een kasje of in potten uitplanten. Tomaten kunnen ook buiten worden geplant mits op een beschutte, zonnige plek. Regelmatig zijscheuten verwijderen.