Biologische Peterselie Gigante d'Italia

92464
2,29 incl btw
+

Omschrijving

Deze biologische peterseliezaden gigante d'Italia geven platte of gladde peterselie en heeft een zachtere en meer... Lees meer

Deze biologische peterseliezaden gigante d'Italia geven platte of gladde peterselie en heeft een zachtere en meer aromatische smaak dan de gekrulde variant. Heel geschikt voor gemengde salades. Deze peterselie kunt u ook makkelijk kweken in de vierkante meter moestuinbak.

 

EKO keurmerk voor biologische peterselie zaden

Biologische zaden peterselie gigante d'Italia zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de zaden is onze leverancier Skal gecertificeerd, onder registratie-nummer 014218.

Biologisch:
Inhoud:
2gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±1000

Zaai instructies

Zaai peterselie binnenshuis in potjes bij 20°C, en plant de zaailingen, als ze nog vrij klein zijn, in de tuin uit op ca. 25 cm van elkaar.
Zaai buiten in rijen op 25cm afstand van elkaar.
Zaaidiepte: 0,5 - 1 cm. Dun de kiemplanten uit tot op 15 cm van elkaar. Peterseliezaad kiemt langzaam, maar door het zaad voor te kiemen door het met vochtig zand te mengen bij een temperatuur van 18 - 22°C, kan je het kiemproces inkorten.