Kers-tomaat Tiny Tim laag groeiend

02854
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met de Kerstomaten zaden Tiny Tim kweek je een hele leuke en gemakkelijke dwergtomatenplant met kleine kerstomaatjes... Lees meer

Met de Kerstomaten zaden Tiny Tim kweek je een hele leuke en gemakkelijke dwergtomatenplant met kleine kerstomaatjes

Omdat de Tiny Tim tomatenplanten klein blijven (30-50 cm) is hij zeer geschikt om in potten op het terras of balkon te zetten, een echte lage Kerstomaat. Omdat deze dwergtomaat nagenoeg niet hoeft te worden gedieft of getopt, is hij ook zeer geschikt voor kindertuintjes. De kinderen kunnen de kleine tomaatjes lekker als gezonde snack tussendoor opeten. 
De kleine stevige rode tomaatjes hebben de grootte van een cherrytomaat. De tomaatjes smaken goed, maar wel minder uitgesproken dan de cherrytomaten welke aan grote tomatenplanten groeien.

Welke kers tomatenzaden kopen?

In onze webshop hebben we ook nog andere kers tomaten zaden te koop. Dit zijn o.a. de zaden van de kerstomaat super sweet 100 F1 hybride en de Kerstomatenzaden mix van Horti Tops

Biologisch:
Inhoud:
0,25gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±125

Zaai instructies

Vanaf eind februari in een zaaibakje zaaien bij 20°C, of later buiten onder glas. Na het verspenen, binnen in potten uitplanten. Tiny Tim wordt maar 30 m hoog en is ideaal voor patio en balkon. Zoete, middelgrote kerstomaat.