Paprika Yolo Wonder

02435
2,29 incl btw
+

Omschrijving

Paprika zaden ‘Yolo Wonder’ is een groene paprika die rood wordt als ze lang aan de plant blijft hangen. Maar ze kunnen... Lees meer

Paprika zaden ‘Yolo Wonder’ is een groene paprika die rood wordt als ze lang aan de plant blijft hangen. Maar ze kunnen al in groen stadium geoogst worden. De vruchten zijn tamelijk vierkant. Dit ras is behalve voor de teelt onder glas, ook geschikt voor de teelt in de volle grond.

Paprikazaden soorten

Wij hebben ook in het assortiment de paprikazaden mix en de zoete puntpaprika zaden. Dit is een mix van verschillende kleuren paprika's. Bovendien ook nog een aantal biologische paprika zaden.

Biologisch:
Inhoud:
1,5gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±200

Zaai instructies

Zaai binnenshuis in potten of in een verwamd hobbykasje. De ideale opkweektemperatuur bedraagt 20°C. De beste zaaiperiode is februari-maart. Zodra het eerste blad verschijnt, ieder plantje in een eigen pot zetten. Begin mei uitplanten in de vollegrond of in de kas, op afstanden van 80 x 40 cm. Zet een steunstok bij iedere plant. De hoofdstengel toppen. Houd 3 tot 4 zijscheuten aan. De rest stelselmatig wegnemen. De grond steeds voldoende vochtig houden.
 Oogst: van eind juli tot oktober.