Savooiekool zaden donkergroene putjes

02305
2,29 incl btw
+

Omschrijving

Savooiekool ‘Donkergroene Putjes’ is een, de naam zegt het al, donkergroen savooiekool-ras voor de late teelt. Dit ras... Lees meer

Savooiekool ‘Donkergroene Putjes’ is een, de naam zegt het al, donkergroen savooiekool-ras voor de late teelt. Dit ras levert heerlijke, malse winterkooltjes. Ze hebben de echte karakteristieke savooiekool smaak, vooral als ze niet te vroeg geoogst worden.

Savooiekool moestuinzaden

Savooiekool moestuinzaden van buzzy seeds zijn vers en hebben een groeigarantie. Bij de juiste behandeling heeft u binnen de korste keren heerlijke savooiekolen uit eigen tuin.

Biologisch:
Inhoud:
0,50gram
Merk:
Buzzy Seeds

Zaai instructies

Eind mei in de vollegrond. Zoals de meeste koolsoorten, kunnen ze 6 weken later worden uitgeplant (in juli dus). Zet ze op een onderlinge afstand van 50 x 50 cm. Zorg altijd voor voldoende vochtige grond. In drogere perioden flink water geven. Savooiekool heeft vaker dan andere koolsoorten te lijden van bladluizen. Bestrijd deze wanneer ze een plaag dreigen te worden. ‘Donkergroene Putjes’ is redelijk tegen vorst bestand en kan lang op het land blijven.
Oogst: in de periode november tot januari. Geschikt voor invriezen.