Selderie Groene Pascal

02740
1,89 incl btw
+

Omschrijving

Amsterdamse donkergroene selderie (Groene Pascal) van buzzy seeds zaden is een veel geteeld ras met donkergroen blad.... Lees meer

Amsterdamse donkergroene selderie (Groene Pascal) van buzzy seeds zaden is een veel geteeld ras met donkergroen blad. Het is een mooi gewas met fijn blad. Bovendien het meest aromatische ras. Dit ras wordt zowel in de vollegrond als onder glas geteeld. Heerlijk in soepen en sauzen of als groente. Snijselderie groeit goed op alle grondsoorten, mits voldoende humusrijk.

Biologisch:
Inhoud:
1gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±2500

Zaai instructies

In de periode maart tot en met juli in de vollegrond op een vochtig zaaibed. Zaai in regels (of rijtjes) met een tussenruimte van 15cm. Het zaad kiemt langzaam en kan eventueel eerst worden voorgekiemd (in vochtig zand op warmte). Onder glas wordt in september gezaaid. De grond regelmatig vochtig houden. Bij vroege zaai kan vanaf juli worden geoogst. Snij het blad niet te kort af. Zo'n 'stoppel' groeit weer uit en na verloop van tijd kan er opnieuw worden geoogst. Van zaaisel in september onder glas wordt in de periode december-maart geoogst. Geschikt voor invriezen.