Spinazie Nores (type Viking)

02809
1,59 incl btw
+

Omschrijving

Spinazie zaden Nores groeit langzaam en is daardoor geschikt voor de zomerteelt. Dit grootbladige, donkergroene ras... Lees meer

Spinazie zaden Nores groeit langzaam en is daardoor geschikt voor de zomerteelt. Dit grootbladige, donkergroene ras schiet niet gauw in bloei. Het malse blad smaakt uitstekend. Het ras is bovendien volkomen resistent tegen de vervelende schimmelziekte wolf (fysio A en B). Te zaaien vanaf half maart tot half juli.

 

Spinazie zaden kopen?

In de webshop van www.dutchgardenseeds.com, koop je naast het type Nores ook nog 2 andere soorten spinazie zaden. Beide van het merk buzzy seeds. Ook zijn de spinazie zaden in de biologische variant verkrijgbaar!

Biologisch:
Inhoud:
15gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±1100

Zaai instructies

Zaai breedwerpig (het zaad goed verdeeld) op een zaaibedje of op regels of in rijen die 20cm uit elkaar liggen. Zaai in goed losgemaakte grond. Spinazie heeft veel stikstof nodig. Houd de grond voldoende vochtig. Oogsttijd is afhankelijk van zaaitijd. Van zaaisel in april kunt u 6-7 weken later blad snijden. Van zaaisel in juni kan soms al 4 weken na het zaaien worden geoogst. Verwijder de stoppels na het oogsten van het land.