Tomaten Roma

02852
2,19 incl btw

Omschrijving

Met deze  Tomatenzaden Roma kweekt u een heerlijke pruimtomaat of pomodori tomaat.  Pomodori betekent letterlijk ‘gouden... Lees meer

Met deze Tomatenzaden Roma kweekt u een heerlijke pruimtomaat of pomodori tomaat. Pomodori betekent letterlijk ‘gouden appels’. Een bijzondere naam dus, evenals de langwerpige vorm, het stevige vruchtvlees en de kleur van dit tomatenras. Romatomaten zijn van binnen altijd donkerder van kleur dan aan de buitenkant. Romatomaten hebben een volle smaak en zijn heerlijk als basis in tomatensoep en pastasauzen. Door de stevigheid kun je ze ook langer bewaren dan de meeste tomaten. 

 

Tomatenzaden kopen?

In onze webshop hebben we meer dan 35 verschillende soorten heerlijke tomaten zaden. Bijna alle tomatenzaden zijn van het merk Buzzy Seeds. Dus voor iedereen een soort naar wens.

Biologisch:
Inhoud:
2gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±800

Zaai instructies

Eind februari in een zaaibakje zaaien bij 20°C, of later buiten onder glas. Na het verspenen, in een kasje of in potten uitplanten. Tomaten kunnen ook buiten worden geplant mits op een beschutte, zonnige plek. Regelmatig zijscheuten verwijderen.