Veldsla Grote Noordhollandse

02690
1,89 incl btw
+

Omschrijving

Veldsla Grote Noordhollandse is een grootbladig veldsla die zowel vers als gestoofd kan worden gegeten. Veldsla kan... Lees meer

Veldsla Grote Noordhollandse is een grootbladig veldsla die zowel vers als gestoofd kan worden gegeten. Veldsla kan onder glas en buiten worden geteeld. In de vollegrond zijn de planten niet winterhard, dus voor de herfst- en winterteelt liever in een platte bak of kas zaaien.

Veldsla zaden van buzzy seeds

Met de veldsla zaden van buzzy seeds heb je een groei garantie. Dit betekend dat je altijd resultaat zult hebben met de zaden. Veldsla zaden zijn makkelijk te kweken.

Zaden kopen?

Wilt u nog meer soorten zaden kopen? Dit is natuurlijk geen probleem! Wij hebben meer dan 600 soorten zaden op voorraad!

Biologisch:
Inhoud:
5gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±2000

Zaai instructies

Zaaitijd voor de voorjaar- en zomerteelt is vanaf begin april buiten op regels met circa 15cm tussenruimte. Voor de late herfstteelt wordt vanaf begin augustus tot half september nog buiten in de vollegrond gezaaid, maar voor de winterteelt vanaf eind september tot eind oktober onder glas. In het laatste geval zaait men breedwerpig. Veldsla altijd dicht zaaien en niet uitdunnen. Na het zaaien het zaad licht inharken en de grond aandrukken. Het zaaibed dient goed vochtig te worden gehouden. Oogsten kan praktisch het hele jaar door zolang er geen vorst is.