Kweekset Bio spruitgroente glazen Bowl

085387
8,49 incl btw
+

Omschrijving

Deze spruitgroente kweekset is ideaal om zelf eigen spruitgroente of kiemgroente te kweken. Heel simpel en vooral heel... Lees meer

Deze spruitgroente kweekset is ideaal om zelf eigen spruitgroente of kiemgroente te kweken. Heel simpel en vooral heel lekker om uw eigen verse biologische spruitgroente te kweken. Bij deze kweekset zit gratis zakje rucolakers zaden.

Rucolakers zaden

De jonge blaadjes van de rucolakers hebben een heerlijke nootachtige smaak. Uitstekend te combineren met rauwe ham, romige kaas, gerookte zalm en in salades. Ook als garnering bij vlees en pastaschotels. Rucolakers is ijzerrijk en bevat vitaminen A en C.

LET OP!! Dit product moeten we als pakketpost verzenden, dus er worden altijd pakketkosten in rekening gebracht.

Biologisch:

Zaai instructies

Bij gebruik van de glazen bowl strooit je het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit vervolgens voorzichtig onder de kraan.

Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22°C ). Ververs iedere dag het water.  

Na 6 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven.

LET OP!! Dit product moeten we als pakketpost verzenden, dus er worden altijd pakketkosten in rekening gebracht.