Het Moestuin Seizoen is Begonnen!!

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Hoewel we een paar weken geleden dachten dat het voorjaar al zou beginnen, krijgen we de komende dagen toch weer wat koude nachten voorgeschoteld. Gelukkig komen we wel in wat rustiger weer terecht, de wind zal gelukkig bijna wegvallen. Dit betekend vaak koude nachten, dus mocht u al heel enthousiast zijn begonnen met het zaaien.... 

Het is heel belangrijk om je in deze periode van het jaar rustig te houden.... het enthousiasme straalt vaak uit en de handen jeuken om aan de slag te gaan. Dit kan ook wel.. voor sommige soorten is de tijd al aangebroken om binnenshuis te gaan zaaien. 

Dit is ook hét moment om zaden te bestellen! Wij staan in deze periode 7 dagen per week voor uw klaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken!

Heeft u ook al een keuze kunnen maken?  We hebben vele nieuwe soorten zaden en natuurlijk zijn ze ook weer vers. 90% van onze zaden hebben een minimale houdbaarheidsdatum tot juli 2025 / juli 2026.

Check snel de website: www.dutchgardenseeds.com

Bezorging van Zaden

Natuurlijk is het ook onze zorg dat de zaden zo snel mogelijk bij u bezorgd worden. De laatste tijd worden we helaas geregeld gebeld dat zaden na bijna 1 week binnen Nederland nog niet geleverd zijn. Wij zijn natuurlijk afhankelijk van de verschillende posterijen. We versturen altijd alle enveloppe post met de 24uurs service binnen Nederland, maar helaas lukt het niet altijd om het ook door postnl af te leveren binnen de afgesproken tijd.

Het goede is wel, dat het uiteindelijk netjes geleverd word. 

Nieuwe Biologische zadensoort

We hebben vorige week de nieuwe Biologische Broccoli Belstar F1 aan het assortiment toegevoegd. Een mooie aanvulling van ons complete biologische zaden assortiment. Zie ook onderin de mail.

Direct naar de Biologische Zaden: Klik dan op BIOLOGISCHE ZADEN