Het voorjaar begint!

16-03-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Wat zijn we de afgelopen dagen verwend zeg! Schitterend weer om in de tuin te werken. We zien dat iedereen van deze week heeft genoten en dit lijkt nog maar het begin. De komende week kan het volgens de weerberichten zelfs 20graden worden in het Zuiden van Nederland en België. Heerlijk! 

Ondanks de mooie vooruitzichten, blijft het nog steeds maart...en het bekende gezegde luidt: "maart roert zijn staart" . Er is dus nog van alles mogelijk de komende weken. 

Maar... een goede start kunt u natuurlijk al maken in de kas of zelfs met wat boontjes / peulen, spinazie, sla en zelfs tomaatjes kunnen al gekweekt worden in de kas!

Vele van jullie hebben ook al zaden besteld, waarvoor onze dank! 

Eventueel nog meer zaden bestellen? www.dutchgardenseeds.com

Zaaikalender

Met de zaaikalender heeft u wat extra houvast om te zien welke soorten groentes u nu alvast kunt kweken om in de zomer een heerlijke oogst te kunnen hebben.

Via deze link komt u direct bij de zaaikalender

Ons assortiment

Het assortiment bestaat uit ruim 650 verschillende soorten zaden! We proberen eigenlijk dit aantal steeds groter te maken met de kwaliteit in ogenschouw. Van deze 650 verschillende soorten zaden, zijn er meer dan 110 soorten biologisch! We durven daarmee wel te zeggen dat we tot de top behoren wat betreft het aanbod van biologische zaden

SKAL certificering

Om de biologische zaden te mogen verkopen, moeten wij deze ook allemaal registreren. Deze registratie om om de keten zo veel mogelijk traceerbaar te houden voor als er problemen met de zaden optreden. Het afgelopen jaar zijn wij gelukkig met vlag en wimpel geslaagd en hebben wij van de SKAL het certificaat overhandigd gekregen. Hier zijn wij super trots op!

Op naar het voorjaar!!

Wij hebben er zin! We staan 7 dagen in de week klaar om uw bestelling te verwerken!