Oogsten, in de Vakantieperiode 3x per week verzenden en Hoe kweek je groente?

05-07-2021

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen!

De laatste weken zien we links en rechts bij steeds meer tuinders dat de eerste groentes al geoogst worden! Dat is goed om te zien! Heerlijk eigen gekweekte groente, zelf gedaan, zelf energie in gestoken en vervolgens genieten. Gelukkig valt er ook af en toe regen (sommige plaatsen heel veel) en we hopen dat uw plantjes dit goed hebben doorstaan. De komende 2 weken lijkt het stabiel te worden met af en toe regen, dan weer bewolkt en dan weer zon bij een graad of 20. Dus eigenlijk prima temperaturen om te tuinieren tijdens de komende vakantieperiode.

Vakantieperiode 3x per week verzenden

Wij proberen ook een beetje vakantie te vieren na een druk seizoen waarin we toch weer heel veel klanten hebben voorzien van zaden. Dit betekend concreet dat we vanaf 12 juli tot en met 8 augustus 3x per week zullen versturen op Maandag, Woensdag en Vrijdag. Hou daar rekening mee aub. De komende week sturen we gewoon nog iedere dag: www.dutchgardenseeds.com

Hoe Groente Kweken..?

We hebben aan onze website gewerkt om nog betere zaai-instructies toe te voegen voor alle groenten soorten waarvan we ook zaden verkopen. Momenteel hebben we er een 20-tal online staan, waarvan van de eerste 12 de teksten al gemaakt zijn. De andere zullen in de loop van de komende weken komen. De daar op volgende maanden zullen hier langzaam aan nieuwe soorten toegevoegd worden. We hebben ook hele mooie foto's geplaatst. Om direct naar deze pagina te gaan kunt u HIER klikken.