Pre-Order Pootaardappelen + Nieuwe Bio Zaden Bestellen

06-01-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Allereerst de beste wensen voor het komende jaar en natuurlijk met veel gezondheid! 

Het is zover! We kunnen de pootaardappelen bestellen! We kunnen ze helaas nog niet leveren, maar het goede nieuws is dat ze wel al langzaam binnen druppelen. U kunt dus de complete bestelling plaatsen incl. pootaardappelen. We zullen de zending dan in 1x uitleveren zodra de door u gekozen pootaardappelen beschikbaar zijn. De verwachting is dat dit eind januari of begin februari zal zijn. www.dutchgardenseeds.com

Pootaardappelen

We hebben 16 soorten pootaardappelen waarvan er 4 biologisch zijn. Wij zijn heel erg trots om deze soorten ook aan jullie aan te kunnen bieden om nóg meer het online adres te zijn om in 1x alles te bestellen voor in de moestuin. Direct naar de Pootaardappelen op de website.

Nieuwe biologische zaden

We hebben ook weer 3 soorten nieuwe biologische zaden:

Biologische Kerstomaat Sweetie

Biologische Kerstomaat Geel Peervormig

Biologische Bloemenmengsel voor Bijen

Mycorhizza

Mycorrhiza is de verzamelnaam van schimmels die de wortels helpen bij het verstevigen van de plant. Mycorrhiza komt van nature ook voor in de grond maar met extra toevoeging zult u zien dat het wortelnetwerk onder de plant uitgebreider word waardoor de plant sneller zal groeien alsook een stevigere basis heeft en meer zal produceren. Om te zeggen dat het de toekomst is de volle grond teelt, is misschien wat te hoog gegrepen, maar op sommige vlakken zal de mycorrhiza zeker helpen en gebruikt gaan worden.

Meer informatie + een video, kijk even op de website: Wat is Mycorhizza