Seizoen 2023 is van Start! Nieuwe Soorten Biologische zaden

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Allereerst de beste wensen voor 2023 met natuurlijk veel gezondheid gewenst in het nieuwe jaar! We hopen dat 2023 weer net zo'n jaar word als afgelopen jaar waarin de zon veelvuldig heeft geschenen en dat ook vele soorten groenten en bloemen weer prachtig zullen groeien en bloeien!

Terug naar de orde van de dag.. de temperaturen zijn uitzonderlijk hoog voor de tijd van het jaar en we zien toch dat sommige het alweer aandurven om wat wintersla of spinazie te zaaien in de kas. Ook peultjes vinden alweer gretig aftrek. 

Wij hebben er weer zin in en staan natuurlijk weer voor jullie klaar in het nieuwe seizoen.

Nieuwe Biologische Zaden

We hebben op de valreep nog 3 nieuwe soorten Biologische zaden toegevoegd:

  1. Biologische Bietenzaden Chioggia
  2. Biologische Komkommer zaden Gele Tros
  3. Biologische Basilicum Thai

Onder in de mail kunt u nog foto's zien van deze soorten met bijbehorende informatie. Beide soorten hebben we eventueel ook op voorraad in de niet biologische variant. 

Het assortiment is nu compleet voor dit jaar, mits u vind dat we nog écht soorten missen, kunnen we kijken of we deze ook nog in het assortiment kunnen opnemen. 

Direct naar de website: www.dutchgardenseeds.com

Samenwerking met Gardenersworld

We gaan samenwerken met Gardenersworld! Dit is een bekend informatie vakblad die speciaal gericht is op de (moes)tuinder. Hierin krijg je iedere keer een schat aan informatie met wat er op bepaalde momenten te doen is in de tuin. Veel tips en handigheidjes. Verder hebben ze een leuk Instagramaccount en een facebookpagina die je iedere keer van veel informatie voorziet.

De komende weken zal dit meer gestalte krijgen en zullen jullie ons af en toe voorbij zien komen. 

Pootaardappelen

We verwachten over 2 weken meer informatie te hebben over welke soorten pootaardappelen er beschikbaar zullen zijn aan het eind van januari. We zullen middels een nieuwe mailing jullie hiervan op de hoogte stellen en jullie kunnen dan een pre-order doen voor de aankoop van pootaardappelen.