Wederom nieuwe zaden, oogsttijd en oriënteren voor 2021

11-09-2020

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Iedereen van jullie zal heel druk bezig zijn om alles te oogsten en wellicht nog proberen om een nieuwe ronden er uit te 'persen'. Aan het weer zal het de komende dagen niet liggen... We hebben nog een paar nieuwe soorten in het assortiment opgenomen. Zie ook onderin de nieuwsbrief. Hiermee hebben we voor het komende seizoen toch weer een stuk of 10 nieuwe zaden soorten toegevoegd! Het totaal aantal wat we nu op voorraad hebben is nu bijna 700 soorten !! Check anders alvast even de site om je te oriënteren voor het komende jaar: www.dutchgardenseeds.com

Verder zijn we bezig geweest met de automatisering van de processen, waardoor het mogelijk is om nog sneller (of langer) direct te leveren wat vóór 17uur besteld is om dat nog dezelfde dag te versturen. 

Instagram

Wij hebben ook een leuk instagramaccount waar wij leuke foto's plaatsen. Graag verwelkomen we u ook als 'volger' op onze intagram pagina: https://www.instagram.com/dutchgardenseeds/

Wij wensen iedereen een fijn weekend!

Groetjes,

Peter & Gerda

Dutch Garden Seeds

Nieuwe artikelen:

De Paloma stamslaboon

'Paloma' is een goed smakende dubbele stamslaboon met mooie rechte 12 cm lange, middelfijne peulen in trossen. Het is een uitstekende selectie, zeer productief en uitzonderlijk bestand tegen slechte weersomstandigheden en allerlei bonen ziekten. De peulen zijn donkergroen.

Spaghetti pompoen zaden

Met deze Spaghetti pompoen zaden kweekt u een bijzondere en zeer smaakvolle pompoensoort. Ze zijn er in het zachtgeel, wit en créme groengestreept. Het gewicht kan per soort verschillen van 400 gram tot ongeveer 2,5 kg.  

Kousenband zaden

Met deze kousenband zaden kweekt u bonen die een lengte kunnen krijgen van 60 á 70 cm. Geschikt om te koken en te roerbakken.