Zaaien in Februari?

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

In januari hebben we vele van u al een bestelling zien plaatsen, waarvoor dank! We hebben deze ook vaak dezelfde dag nog verstuurd dus de eerste tuinders zijn al begonnen!

De maand februari is de maand waarin u ook al een aantal zadensoorten kunt zaaien. Voor sommige is het ook nog veel te vroeg, maar..... de voorjaarskriebels zijn niet bij iedereen tegen te houden!  Helemaal als u de 14-daagse weersvoorspelling ziet! De komende dagen lijkt het wel lente te worden! Middag temperaturen van 10 tot wel 14 graden! De temperatuur in de kas kan dan al lekker tot boven de 20 graden komen...HEERLIJK!

Check anders ook even de site voor inspiratie of voor het bestellen van de heerlijke verschillende soorten (bio) groentes, kruiden of bloemen: www.dutchgardenseeds.com

Zaaikalender

We hebben de zaaikalender iets meer uitgebreid gemaakt, zodat het voor vele makkelijker is om een idee te krijgen wat er vanaf nu allemaal al mogelijk is. Klik op deze link om te kijken wat er momenteel al gezaaid kan worden: ZAAIKALENDER

Pootaardappelen, Uien en Knoflook

We hebben ook weer verschillende soorten pootaardappelen op voorraad, Gele en Rode Plantuien en natuurlijk de heerlijke knoflook!

Knoflook