Zaaien in Oktober? Nieuwe Soorten zaden !

03-09-2021

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Dit weekend hebben we nog een paar mooie dagen voor de boeg en dan lijkt de herfst echt zijn intrede te doen. Harde wind en temperaturen overdag van rond de 13 tot 15 graden, dan hebben we het wel gehad. 

Iedereen is als het goed is druk bezig met het oogsten van alles wat gereed is om op gegeten te worden en heerlijk te genieten van het werk wat is gedaan. 

Zaaien in Oktober

Natuurlijk zijn er ook nog wel soorten die nog gezaaid kunnen worden in de koude kas. Denk dan bijvoorbeeld aan: Rucola, Snijbiet, Tuinkers, Veldsla, WINTERPOSTELEIN, Witte Kool, Pluksla of Winter Spinazie. Kortom, soorten genoeg om er nog een nieuwe oogst uit te halen voor later dit jaar!

Nieuwe Soorten zaden

Wij zijn alweer druk bezig met het assortiment voor 2022. We hebben nu alvast 5 nieuwe soorten toegevoegd aan het assortiment: 

  • 2 soorten spinazie(Amsterdams Reuzenblad en Breedblad Scherpzaad zomer)
  • 3 soorten bonen(Stokspekbonen Westlandse, Stamslabonen Opera en Stamslabonen Delinel)

Hoe kweek je....

De pagina met zaai instructies en meer achtergrond van de verschillende soorten groentes word ook steeds mooier en completer. Dit is zeker een kijkje waard (al zeggen we het zelf ;-)  Klik HIER om direct naar deze pagina te gaan.