Zaden in 2022: Verhoging prijzen en bedrag voor gratis verzending + Pootaardappelen NIEUW in assortiment

05-11-2021

Beste Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

In de laatste nieuwsbrief hebben al geschreven dat wij alweer heel druk zijn met het nieuwe moestuin seizoen. Het komende seizoen word de keuze nog groter in onze webshop! Met name het biologische assortiment groeit gestaag door!

Nieuwe zakjes Biologische zaden

De komende weken zullen we ook van al onze biologische zaden de zakjes vervangen. De nieuwe zakjes zijn van biologisch papier. Het is even wennen, maar de zakjes zijn prachtig geworden. 

Om direct naar de website met biologische zaden te gaan: Biologische Zaden

Pootaardappelen

We hebben besloten om ook pootaardappelen te gaan verkopen! Dan kunt u voor zowel de zaden als de pootaardappelen bij ons terecht. Het is een klein beetje afhankelijk van het aanbod, maar we verwachten 16 verschillende soorten te gaan verkopen. 4 hiervan zijn biologische aardappelen. Om alvast een kijkje te nemen kunt u kijken op de website via deze link: pootaardappelen . De producten zijn nog niet zichtbaar omdat u ze nog niet kunt bestellen. De verwachting dat ze half januari beschikbaar zullen zijn. We zullen bij bestellingen met pootaardappelen wel altijd verzendkosten in rekening moeten brengen.

Aanpassing prijzen per 1 januari 2022

U heeft het waarschijnlijk wel gemerkt dat alles om u heen duurder is geworden. Helaas geldt dit ook voor de inkoop van onze zaden. De zakjes zaden zullen helaas tussen de 10% en 15% duurder worden per 1 januari 2022. Bovendien stijgen de post en pakketprijzen voor het binnen en buitenland al jaren. We hebben daarom moeten besluiten om het minimum bedrag voor gratis verzending van alleen zakjes zaden per 1 januari 2022 te verhogen naar 20 euro.

Als u nog in 2021 besteld, scheelt dat natuurlijk!

Hoe Kweek je.....

De pagina met zaai instructies en meer achtergrond voor het kweken van de verschillende soorten groentes word ook steeds mooier en completer. Dit is zeker een kijkje waard (al zeggen we het zelf ;-)  Klik HIER om direct naar deze pagina te gaan.