Spruitkool Zaden Topline F1 hybride

02355
3,99 incl btw
+

Omschrijving

Spruitkool zaden Topline F1 spruitjes is een hybride spruitkool ras dat geschikt is voor alle gronden. De spruitjes... Lees meer

Spruitkool zaden Topline F1 spruitjes is een hybride spruitkool ras dat geschikt is voor alle gronden. De spruitjes zaden vanaf begin april tot half mei in de vollegrond zaaien op zaaibed, na circa 5-6 weken uitplanten. Spruitjes smaken lekkerder als ze, al dan niet kunstmatig in de diepvries, bevroren zijn geweest.
 

 

Spruitjeszaden F1 hybride van buzzy seeds

Spruitjeszaadjes F1 hybride van buzzy seeds kun je eventueel vanaf mei direct in de volle grond plaatsen om aan het einde van het jaar heerlijke spruitjes uit eigen tuin te kunnen eten.

Biologisch:
Inhoud:
0,75gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±200

Zaai instructies

Van half maart tot begin april, onder glas of direct in de vollegrond. In de periode mei tot half juni uitplanten op onderlinge afstanden van 70 x 40 cm. Plant spruitkool nooit in versbemeste of erg humusrijke grond. Een te sterke groei kan losgevormde, open spruiten veroorzaken. Spruitkool moet langzaam kunnen groeien, dan wordt de kwaliteit het best. Zorg wel dat de grond steeds voldoende vochtig blijft.
Oogst: in de periode november tot uiterlijk februari.
Geschikt voor invriezen.