Biologische Aubergine Zaden Violetta Lunga 3

B1025
2,99 incl btw
+

Omschrijving

Met de biologische Aubergine zaden ‘Violetta Lunga 3’ van de Bolster kweekt u een tamelijk vroeg ras dat vrij... Lees meer

Met de biologische Aubergine zaden ‘Violetta Lunga 3’ van de Bolster kweekt u een tamelijk vroeg ras dat vrij slanke, donkerpaarse vruchten met een groene steel vormt. Heerlijke Aubergine vruchten.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Inhoud:
0.3gram
Merk:
De Bolster
Zaden:
±40

Zaai instructies

Voorzaaien: maart-april binnen bij 20-25 graden, uitplanten in mei-juni. Plantafstand 75 x 50 cm. 1 zakje is voldoende voor ongeveer 10 m².

Zaaitip: laat de zaadjes eerst kiemen op vochtig keukenpapier bij een temperatuur van zo’n 20 graden celsius. Let er op dat het papier niet uitdroogt. Zodra de kiempjes zichtbaar zijn, kunnen ze de grond in. Dek de zaden af met aarde, maar druk deze laag niet aan.