Biologische Augurk Zaden Profi F1

92081
3,45 incl btw
+

Omschrijving

De biologische Augurkzaden Profi F1 hybride is een goed groeiend augurkenras. Met deze augurkzaden heeft u een soort in... Lees meer

De biologische Augurkzaden Profi F1 hybride is een goed groeiend augurkenras. Met deze augurkzaden heeft u een soort in handen die een grote opbrengst van smakelijke augurken produceert.

De augurken soort 'Profi' is ongevoelig voor het komkommervirus en resistent tegen meeldauw. De Profi F1 hybride augurk is 100% vrouwelijk bloeiend, geeft zaadloze augurken, mits er geen andere augurken/ komkommers gezaaid zijn. Deze augurk is bittervrij. 

Biologische zaden keurmerk

Deze biologische Augurk moestuinzaden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de zaden is onze leverancier Skal gecertificeerd, onder registratie-nummer 014218. 

Biologisch:
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±10

Zaai instructies

Vanaf half april t/m half mei zaaien onder glas, verspenen in potjes en half mei buiten planten of vanaf mei buiten in regels zaaien.