Biologische Boerenkool Zaden Paars (Roter Grunkohl)

B1455
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met de  biologische Boerenkool zaden Paars  ‘ Roter Grunkohl ’ van de Bolster kweekt u een prachtige boerenkool met... Lees meer

Met de biologische Boerenkool zaden Paars ‘Roter Grunkohl’ van de Bolster kweekt u een prachtige boerenkool met een paars blad. Hoe kouder de nachten hoe paarser het blad. Dit is een laat ras dat de vorst goed kan verdragen.

Let op: duiven, hazen en konijnen houden erg van jonge koolplanten. Dek ze daarom af met gaas of doek.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Inhoud:
1gram
Merk:
De Bolster
Zaden:
±300

Zaai instructies

De paarse boerenkool vraagt dezelfde teeltzorgen als zijn groene broertje. Zaai in mei op een zaaibed in de vollegrond. Zaai dicht bij elkaar voor de opkweek en verplant na ca. 6 weken met een afstand van 65 x 50 cm. Oogst november tot eind januari.