Biologische Cherry-pruimtomaat 'Bolstar Baloe F1'

B1941
De Bolster zaden
4,79 incl btw
+

Omschrijving

Cherry-pruimtomaat 'Bolstar Baloe F1' van de bolster zaden is een productief ras, geschikt voor zomerteelt in tunnels en... Lees meer

Cherry-pruimtomaat 'Bolstar Baloe F1' van de bolster zaden is een productief ras, geschikt voor zomerteelt in tunnels en ongestookte kassen. De vruchten (ca 21 gram) hebben een goede bite en een zoete smaak. 'Bolstar Baloe' produceert zowel enkele als dubbele trossen, met een prachtige vruchtschakeling. Geschikt voor vroege oogst, zowel als tros als voor de losse pluk, met of zonder kroontje.

F1 hybride tomaten

Dit hybride ras is ontwikkeld voor de professionele teelt, waardoor het ras uniformer, productiever en weerbaarder is vergeleken met zaadvaste tomaten rassen in ons assortiment.

100% biologische zaden de Bolster

‘Biologisch’ betekent bij de bolster ook dat de zaden volledig vrij zijn van genetische modificatie (GMO). Bij GMO maken mensen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant. De Bolster is tegenstander van deze techniek. Ook wij van Dutch Garden Seeds vinden het belangrijk dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot gezonde groenterassen die uitsluitend eigenschappen bevatten die in de natuur voorkomen.

Europese BIO-keurmerk

Omdat de zaden 100% biologisch zijn, mag de bolster het Europese BIO-keurmerk voeren. Met zaden van De Bolster bent u zeker van een 100% biologische start van uw teelt! Veel andere tuinders zijn u al voorgegaan!

Biologisch:
Merk:
De Bolster
Zaden:
±10

Zaai instructies

Kasteelt: voorzaaien in maart-april. Uitplanten na de tweede helft van april. Oogstperiode is van juli tot oktober.
Buitenteelt (vollegrond): voorzaaien in april en uitplanten in mei (na ijsheiligen). Oogsten kan je in augustus-september.