Boerenkool Westlandse Herfst, laat type

02250
1,59 incl btw
+

Omschrijving

Boerenkoolzaden voor de teelt van de boerenkool ‘Westlandse Herfst’ dat een bijzonder middelhoog boerenkoolras is,... Lees meer

Boerenkoolzaden voor de teelt van de boerenkool ‘Westlandse Herfst’ dat een bijzonder middelhoog boerenkoolras is, kunnen bij het tijdig zaaien al in oktober geoogst worden. Dit boerenkoolras voldoet ook uitstekend als winterras. De planten zijn goed winterhard. Het blad is fraai gekroesd en de smaak is uitmuntend.

Boerenkoolzaden van buzzy seeds

Boerenkoolzaden van buzzy seeds zijn vers en hebben een guarentee to grow. Dus niks staat u nog in de weg om zaden van buzzy seeds te proberen in uw moestuin.

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±900

Zaai instructies

Vanaf half mei tot juli, direct in de vollegrond. In de periode half juni tot begin augustus uitplanten. Houdt als plantafstand 75 x 50 cm. aan. Te dicht planten veroorzaakt vaak geel worden van het blad. Doordat boerenkool stevig groeit, is de gevoeligheid voor knolvoet wat minder dan bij andere koolsoorten. Doordat meestal wordt uitgeplant op een plek waar al eerder een vroege groente heeft gestaan, is extra bemesting vaak overbodig. Houdt tijdens de teelt de grond voldoende vochtig.
Oogst: van oktober tot in januari; van onder af plukken verlengt de oogstperiode.