Krulsla Lollo Bionda

02668
2,29 incl btw
+

Omschrijving

Krulsla, 'Lollo bionda' is een krulsla type welke geen krop vormt, maar een open bladrozet met sterk ingesneden malse... Lees meer

Krulsla, 'Lollo bionda' is een krulsla type welke geen krop vormt, maar een open bladrozet met sterk ingesneden malse bladeren. Snel groeiend. Het blad is heldergroen van kleur, dat er ook nog aantrekkelijk uitziet. De planten schieten niet snel in bloei.

Soorten sla zaden

In onze webshop hebben we naar deze heerlijke krulsla zaden soort, ook nog sla zaden van andere soorten.
 

Biologisch:
Inhoud:
0,85gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±850

Zaai instructies

Voorjaarsteelt maart-april of zomerteelt van april tot juli direct in de vollegrond. Zaai op vochtige grond op regels (of rijen) met een onderlinge afstand van 30cm of op een zaaibed. Ondiep zaaien, het zaad moet maar net zijn bedekt. Na opkomst uitdunnen op 30cm in de regel (het teveel aan planten ertussen wegnemen) of uitplanten op 30 x 30 cm. Sla kiemt het best bij een tamelijk lage temperatuur (tot circa 18°C). Zaai bij warm weer daarom op een schaduwrijk zaaibed. De kans op ‘schieten’ (het vormen van een bloeistengel) neemt vanaf 20°C toe. Twee tot drie weken na het zaaien - als de plantjes 4-6 cm groot zijn –is het tijd voor uitplanten. Uitgedunde plantjes zijn opnieuw in te planten. Houd de grond tijdens de teelt goed vochtig en open.
Oogst is afhankelijk van de zaaitijd.