10% korting

Krulsla Lollo Rossa

02669
Adviesprijs: 2,09
1,89 incl btw
U bespaart: 0,20 (10%)
+

Omschrijving

Krulsla Lollo rossa is een van oorsprong Italiaans ras. De kleurige krulsla wordt in Zuid-Europa algemeen gebruikt en... Lees meer

Krulsla Lollo rossa is een van oorsprong Italiaans ras. De kleurige krulsla wordt in Zuid-Europa algemeen gebruikt en is bij ons duidelijk in opkomst. Het is ook een vrolijk gezicht op tafel. Lollo rossa is een frisse sla met boterzacht blad. De bladstructuur is zeer decoratief en dat geldt ook voor de vorm. Weinig gevoelig voor rottingsverschijnselen (rand en smeul).

 

Soorten sla zaden

In onze webshop hebben we naast deze heerlijke krulsla lollo rossa, ook nog vele andere sla zaden in onze webshop.

Biologisch:
Inhoud:
2gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±2000

Zaai instructies

Te zaaien van half april tot half augustus op regels (of rijen) met 25cm tussenruimte. Liefst direct ter plaatse in de vollegrond. Zo gezaaid is de kans op ‘schieters’ (in bloei schieten) het kleinst. Uitdunnen (een teveel aan plantjes wegnemen) als ze 2-4 cm groot zijn. Houd 25cm afstand tussen de planten aan. Krulsla vormt geen krop, maar een open bladrozet met fijn ingesneden bladeren. Bladluis bestrijden als deze zichtbaar zijn, ze brengen ziekten over. Te oogsten vanaf half mei tot half oktober, afhankelijk van de zaaitijd.