Pompoen Rode van Etampes

02483
1,89 incl btw
+

Omschrijving

Pompoen ‘Rode van Etampes’ is een rood-oranje platte pompoen variëteit. De planten vragen veel ruimte en vormen lange... Lees meer

Pompoen ‘Rode van Etampes’ is een rood-oranje platte pompoen variëteit. De planten vragen veel ruimte en vormen lange ranken met grote bladeren. Tijdens de groei de ranken beurtelings naar links en naar rechts leiden. Met pompoenen zijn heerlijke gerechten te maken. Na de oogst zijn ze op een koele plek enkele maanden houdbaar. Ook te gebruiken als siervrucht.

 

Pompoenzaden van buzzy seeds

In onze webshop hebben we ook nog andere soorten pompoenzaden van o.a. buzzy seeds

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±12

Zaai instructies

In potten onder glas in april-mei. Half mei kunt u ook in de vollegrond zaaien. Uitplanten op 200 x 100 cm. Aan 2 of 3 planten heeft u genoeg voor een goede oogst . Ze hebben veel voedsel nodig en de lange (tot wel 10 m.), zwaar bebladerde, holle ranken klimmen overal in en op. Pompoenen worden ook wel op composthopen geteeld. Omdat de voedselsituatie daar ideaal is. De planten bloeien rijk met gele bloemen, maar slechts enkele zetten vrucht. Laat de planten zo ongestoord mogelijk uitgroeien. Zorg wel steeds voor voldoende vocht.
Oogst: in september- oktober.