4% korting

Prei blauwgroene winter Hiverbleu

02518
Adviesprijs: 2,39
2,29 incl btw
U bespaart: 0,10 (4%)
+

Omschrijving

Met dit zakje prei zaden voor de Prei Hiverbleu heeft u een speciaal geselecteerd preiras voor de echte winterteelt.... Lees meer

Met dit zakje prei zaden voor de Prei Hiverbleu heeft u een speciaal geselecteerd preiras voor de echte winterteelt. Dit preiras heeft blauwgroen blad. De planten groeien na de vorstperiode uit tot een forse omvang met stevige witte schachten (het onderste witte deel van de plant). De planten kunnen lang op het land blijven staan.

 

Meer soorten prei zaden kopen?

In onze webshop zijn ook nog andere soorten prei zaden te koop. Prei zaden voor zowel de winter, herfst als de zomer teelt.

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±900

Zaai instructies

Prei voor de echte winterteelt wordt in medio april direct in de vollegrond gezaaid. Prei groeit het best in een humusrijke grond met een losse structuur. Voor het planten de grond diep losmaken. Vooral ruim zaaien. Uitplanten in juli als de plantjes de dikte van een potlood hebben. Plant in voren (geultjes) van 10-15 cm. diep. Afstand tussen de voren 40 cm. Afstand tussen de planten in de voor 15 cm. Regelmatig gieten.
Oogst: december-februari.
Tip: ter voorkoming van aantasting door de larve van de uienvlieg, is het aan te bevelen zowel het zaai- als het plantenbed hiertegen te behandelen.