Tomaten Marmande (vleestomaat)

02850
1,89 incl btw
+

Omschrijving

Uit Marmande vleestomaten zaden groeien heerlijke tomaten met een veel hoger suikergehalte dan gewone ronde tomaten, en... Lees meer

Uit Marmande vleestomaten zaden groeien heerlijke tomaten met een veel hoger suikergehalte dan gewone ronde tomaten, en zijn daardoor veel smakelijker. Lekkere vleestomaat voor rauwkostschotels, maar ook zeer geschikt voor soepen. Marmande zaden kunnen zowel op de koude grond als onder glas geteeld worden.

 

Welke tomatenzaden kopen?

In onze webshop hebben we meer dan 35 verschillende soorten zaden voor heerlijke tomaten. Denk ook bijvoorbeeld aan de balkontomaat zaden Maja original of de Tomatenzaden Moneymaker. Dus voor iedereen een soort naar wens. Ze zijn allemaal van het merk Buzzy Seeds.

Biologisch:
Inhoud:
2gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±800

Zaai instructies

In februari - maart de Marmande zaden zaaien in een verwarmd vertrek (circa 20°C). Zodra het eerste blad verschijnt, verspenen (apart oppotten) in bloem- of perspotten. Begin mei uitplanten in de vollegrond op een zonnige plek.
Plantafstand: 80 x 40 cm. De planten steunen met een stok en aanbinden. Wanneer er 3 à 4 bloemtrossen zijn, de top van de plant uitbreken. Zijscheuten die uit de bladoksels komen steeds in jong stadium verwijderen (het zgn. dieven). Regelmatig water geven. In de kas de planten langs een touw omhoog leiden.
Oogsten: van half augustus tot en met september.