Tomaten Moneymaker

02845
2,29 incl btw
+

Omschrijving

De Moneymaker tomatenzaden zijn een zeer gewild tomatenras dat mooie ronde rode tomaten geeft. De smaak is heel goed.... Lees meer

De Moneymaker tomatenzaden zijn een zeer gewild tomatenras dat mooie ronde rode tomaten geeft. De smaak is heel goed.
Zoals de naam al doet vermoeden, is de opbrengst vrij groot en is het lange tijd een van de beste basisrassen voor beroepstuinders geweest. Inmiddels is het ook bij de hobbytuinders een zeer gewild tomatenras. Dit ras kan zowel voor de vollegrondsteelt als in de kas worden toegepast.

Welke tomatenzaden kopen?

In onze webshop hebben we meer dan 35 verschillende soorten zaden voor heerlijke tomaten. Denk ook bijvoorbeeld aan de Tomatenzaden Roma of de Tomatenzaden Marmande vleestomaat. Dus voor iedereen een soort naar wens. Ze zijn allemaal van het merk Buzzy Seeds.

Tomatenzaden kopen?

Tomatenzaden kopen kunt u eigenlijk op vele plaatsen. Het is soms wel eens leuk om in het buitenland een zakje aparte tomatenzaden te kopen. Om het buitenland een beetje dichter bij huis te halen, hebben wij de pomodorie tomatenzaden in het assortiment! Heerlijke soorten van vleestomaten tot cherry tomaten. 

Biologisch:
Inhoud:
2gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±800

Zaai instructies

In februari-maart in een verwarmd vertrek (circa 20°C). Zodra het eerste blad verschijnt, verspenen (apart oppotten) in bloem- of perspotten. Begin mei uitplanten in de vollegrond op een zonnige plek. Plantafstand: 80 x 40 cm.
De planten steunen met een stok en aanbinden. Wanneer er 3 à 4 bloemtrossen zijn, de top van de plant uitbreken. Zijscheuten die uit de bladoksels komen steeds in jong stadium verwijderen (het zgn. dieven). Regelmatig water geven.
Oogsten: van half augustus tot met september.